Maksa Zoltán

Emlékeznek még az eredeti Szeszélyes évszakokra a Magyar Televízió 1-es csatornáján? S benne egy mindig mosolygó, bajszos fiatalemberre, aki a kilencvenes évek elején egycsapásra népszerű lett rendhagyó híradójával? Nos, ez a fiatalember idén, 2007-ben ünnepli pályára lépésének 25. évfordulóját. Ebből az alkalomból jubileumi turnéra indul, melynek címe stílszerűen „Ezüstlakodalom”.
Maksa Zoltán szeretné Önökkel együtt ünnepelni e negyedszázados évfordulóját. Műsora egy kedves, intelligens humorral átszőtt színpadi produkció, mely abszolút politika-, és trágárságmentes, viszont látványos, hiszen közreműködik saját zenekara, a MÉDI-ÁSZ Trottyzenekar, témája pedig a címhez hűen a párválasztástól az esküvőn át a válásig minden, ami manapság a családalapítás nehézségei közé tartozik…
Szeretettel ajánljuk falunapokra, városi szabadtéri rendezvényekre, vagy akár a művelődési házban önálló produkcióként meghirdetve a 2007-es esztendő legnagyobb durranását, Maksa Zoltán és a MÉDI-ÁSZ együttes koncertjét!


 

 

Légy szociális és oszdd meg weboldalunkat!
This entry was posted in Stand-up comedy humor előadó fellépő and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.