Porkoláb Tamás

Porkoláb Tamás klasszikus Stand up Comedy előadó. „Aztat értem, hogy amatőr vagy, de mitet fogsz táncolni?” (Falunap résztvevő) Mivel a stílusirányzatnak nincs magyar megfelelője, nevezzük Dumagyárnak. Egy szórakoztató műfaj, melyben a humorista közvetlenül a közönségnek adja elő a produkcióját. Amiben rövid vicces történetek vannak felfűzve, apró egy soros poénokkal, viccekkel teletűzdelve. „Akik látták már élőben Tamást, tudják, igen pörgős a nyelve, sokszor még  saját magát is lecselezi. Ez most sem volt másként, de jól felépített vicces történetei elbírták a pörgést.” (Dumaszínház Blog) Tv-ben nem szerepelt, de éppen olyan vicces, gyakran viccesebb, viszont sokkal elérhetőbb áron lép fel. „Vetkőzést nem vállalsz? … – Hát van az a pénz!” (Leánybúcsú szervezője – Tamás)

A Dumaszínház tehetségkutatójának (Fiatal Félőrültek Fesztiválja) többszörös győztese.

Az OTP Mikrofonpróba tehetségkutatójának döntőse.

Foglalkozását tekintve Elekrotechnikai Technikus. Főállásban középvezetői posztot tölt be egy szolgáltató cégnél. Gyerekkora óta meghatározó védjegye a hülyeség, mióta rájött, hogy ebből pénzt is lehet csinálni, Stand up karrierbe kezdett. „Jó szórakozás ez a hülyéskedés fiam, de ebből nem lehet megélni, jobban örültem volna, ha felrotálod a kertet.” (Édesapja)

Lakhely.: Gyenesdiás, Életkor 30+, Családi állapot.: fejét igába hajtott marha.

 

Az előadás időtartama ideális esetben 30 perc. De jól tölti ki az időt műsorszámok, fogások, események között több részre osztva is, akár 10 perces részletekben. Ha 30 percnél nagyobb műsorra van igény, az külön megegyezés kérdése, de mindenképpen szünet beiktatása javasolt!

A műsor szókimondósága miatt nem véletlenül jelenik meg a tv képernyőin 16 éven felülieknek karikával. „Olyan szavakat tanulhatsz ma este tőlem,  amiért édesanyád otthon szájon vág!” Ezért gyermekeknek nem ajánlott. Ideális önállóan egy esemény megkoronázására, vagy akár céges bulikra, esküvőkre, leánybúcsúkra, falunapokra, kisebb és nagyobb létszámú rendezvényekre egyaránt. 10 fő nézőszám felett hangosításról gondoskodni szükséges, mit a megrendelő feladata biztosítani. „Hogy mi volt előtte … miután?!” (Részegeknek a hangosítás sem segít.)

 

 

Légy szociális és oszdd meg weboldalunkat!
This entry was posted in Stand-up comedy humor előadó fellépő and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.